AANVRAAG HOSPITALISATIE


Een aanvraag tot opname in ons revalidatieziekenhuis verloopt steeds schriftelijk via een opnameformulier. Je kan dat hieronder downloaden. Gelieve het ingevuld formulier terug te bezorgen aan onze opnameplanners via opnameplanning@revarte.be 
 
  AANVRAAGFORMULIER VOOR HOSPITALISATIE AANVRAAGFORMULIER VOOR HOSPITALISATIE
 

Kom je van een ander ziekenhuis

De behandelende arts of de sociale dienst van het ziekenhuis waar je werd opgenomen, dient een aanvraag te richten naar de opnameplanners RevArte. Je gebruikt hiervoor bovenstaand  aanvraagformulier van ons revalidatieziekenhuis. Na goedkeuring van de aanvraag kom je op de wachtlijst te staan en wordt er contact opgenomen met het doorverwijzend ziekenhuis of met de patiënt zodra er een plaatst beschikbaar is. Je wordt dan ook ingelicht over de exacte opnamedatum in ons revalidatieziekenhuis.
 

Kom je van thuis

Je huisarts dient een aanvraag te richten naar de opnameplanners van ons revalidatieziekenhuis RevArte. Je gebruikt hiervoor bovenstaand aanvraagformulier van ons revalidatieziekenhuis. Na goedkeuring van de aanvraag wordt er contact opgenomen met de patiënt zodra er een plaatst beschikbaar is. Je wordt dan ook ingelicht over de exacte opnamedatum in ons ziekenhuis.

 

DEEL DEZE PAGINA

revalidatieziekenhuis RevArte opname

Contact

Onthaal RevArte
Tel. 03 210 60 60
Contacteer Onthaal 


Aanvraagformulier

© 2024 RevArte | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV