Apothekers en apotheek medewerkers 

 
De ziekenhuisapotheek is verantwoordelijk voor de farmaceutische verzorging in het ziekenhuis. We staan in voor uw medicatie, het steriel medisch materiaal en de parafarmacie.

Ziekenhuisapotheek Revarte draagt de kwaliteit van de farmaceutische zorg hoog in het vaandel. Hiertoe hebben we onze geneesmiddelendistributie geautomatiseerd. Door een robot wordt er voor u per innamemoment  een geïndividualiseerd geneesmiddelenzakje geproduceerd. Dit systeem garandeert  kwaliteit, traceerbaarheid en veiligheid van uw medicatie.   Indien voor een bepaald geneesmiddel de juiste dosering niet in de handel te koop is, dan bereidt de ziekenhuisapotheek dit geneesmiddel voor u.
 
Een ziekenhuisapotheek mag geen medicatie verstrekken voor thuis. Hiervoor dient de medicatie bij de thuisapotheek gehaald te worden. We streven er echter naar, de overgang van ziekenhuis naar thuis zo soepel mogelijk te laten verlopen en voorzien bij ontslag een continuiteit van de farmaceutische verzorging voor de eerste dagen. Wanneer u enkel voor een weekend het ziekenhuis verlaat, dan blijft de farmaceutische verzorging door de ziekenhuisapotheek doorlopen.
 
Voor de revalidanten die op ambulante basis gerevalideerd worden worden enkel geneesmiddelen afgeleverd  die betrekking hebben op de ambulante therapie die ze op dat moment ondergaan, voorgeschreven door de artsen van Revarte.
 
  • Bij opname wordt uw thuismedicatie door de ziekenhuisapotheker gescreend aan de hand van het meest recente medicatieoverzicht. (breng daarom uw thuismedicatie altijd mee)
  • Bij ontslag uit het ziekenhuis krijgt u een medicatieoverzicht mee waarop de actuele medicatie vermeld staat. Tijdens uw opname kan er medicatie gestopt of gestart zijn. Ook kunnen dosiswijzigingen doorgevoerd zijn of kunnen er substituties plaatsgevonden hebben. Het is belangrijk dit ontslagdocument aan uw huisarts te overhandigen.
 
Mocht u tijdens uw verblijf specifieke vragen hebben over uw medicatie dan kan u altijd terecht bij de arts, verpleging of de ziekenhuisapotheek. revalidatieziekenhuis revarte apotheek
 

DEEL DEZE PAGINA

© 2021 RevArte | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV