Hoe revArte bereiken?

Opmerking: In verband met de geplande werkzaamheden aan de Antwerpse Ring verwijzen we jullie door naar de officiële website als SLIM-NAAR-ANTWERPEN of WEGENVERKEER.  Bekijk daarop ook zeker eens de alternatieve routes en vervoersmiddelen.


revalidatieziekenhuis revarte luchtfoto

Met de auto :

Vanuit Gent (E17) :       

U neemt na de Kennedytunnel op de Antwerpse ring de derde afrit (E19 richting Mechelen-Brussel). Na de Craeybeckxtunnel op de E19, richting Mechelen-Brussel, neemt u na 1600m de dienstuitrit (6A) naar het UZA. Dan neemt u rechts de Drie Eikenstraat om voorbij de rotonde RevArte te bereiken.
Vanuit Luik/Hasselt (E313) of Eindhoven/Turnhout (E34) :
U volgt de richting Gent (E17) en neemt op de Antwerpse ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, richting Mechelen-Brussel, neemt u na 1600m de dienstuitrit (6A) naar het UZA.  Dan neemt u rechts de Drie Eikenstraat om voorbij de rotonde RevArte te bereiken.

Vanuit Breda (E19) :

U neemt op de Antwerpse ring de aansluiting naar de E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, richting Mechelen-Brussel, neemt u na 1600m de dienstuitrit (6A) naar het UZA. Dan neemt u rechts de Drie Eikenstraat om voorbij de rotonde RevArte te bereiken.

Vanuit Antwerpen centrum : 

U neemt in Berchem, in aansluiting op de Generaal Lemanstraat, de autosnelweg E19 richting Mechelen-Brussel. Na de Craeybeckxtunnel op de E19, richting Mechelen-Brussel, neemt u na 1600m de dienstuitrit (6A) naar het UZA. Dan neemt u rechts de Drie Eikenstraat om voorbij de rotonde RevArte te bereiken.

Vanuit Brussel (E19) :

Na Kontich neemt u de dienstuitrit (6A) naar het UZA. Dan neemt u links de Drie Eikenstraat om voorbij de rotonde RevArte te bereiken.

Vanaf de A12 Antwerpen-Boom :

Volg de zijbaan tot aan de Moerelei en sla linksaf naar de Krijgslaan. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat om RevArte te bereiken.

Vanaf de A12 Boom-Antwerpen :

Volg de zijbaan tot aan de Krijgslaan, die u rechts volgt. Aan het kruispunt met het Universiteitsplein neemt u rechts de Doornstraat. Sla linksaf ter hoogte van de Drie Eikenstraat om RevArte te bereiken.


Met het openbaar vervoer :

Trein:

 • Berchem station: buslijn 21 (overstap op knooppunt Wilrijk Bist)
 • Antwerpen Centraal: buslijn 17

Bus:

 • Lijn 17 > UZA – Centraal Station – Rijnkaai
 • Lijn 22 > UZA – Wilrijk (Valaar) - Groenplaats
  Deze bussen rijden om de 20 minuten en stoppen aan de hoofdingang van het UZA. Van daaruit te voet naar Revalidatieziekenhuis RevArte.
  Na 20 uur en tijdens het weekend rijden ze iets minder frequent. Via knooppunt Wilrijk Bist kunt u vlot overstappen op deze buslijnen.
 • Lijn 130 > Lier - Lint - Kontich – Wilrijk
 • Lijn 131 > Lier- Kontich Scholen – Wilrijk
 • Lijn 135 > Lier - Kontich – Wilrijk
 • Lijn 140 > Wijnegem – Mortsel – UZA – Hoboken Polderstad
 • Lijn 141 >  Wijnegem – Mortsel – UZA – Crematorium – Hoboken Polderstad
 
Voor meer info kan u ook terecht op de website: www.delijn.be 
[mijnlijn(reisinfo) ->  menuknop Lijnen per halte (doorkomsten) -> lijnen per halte, gemeente Edegem, Wilrijkstraat  => overzicht doortochten, gevonden haltes]

Edegem - Wilrijk :  reiswegen aan UZA

De bediening van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) in Edegem is als volgt: Buslijnen 130, 131, 135, 140 en 141 bedienen voortaan de nieuwe perrons 11, 12, 13 en 14. Deze liggen rechts van de uitgang van het UZA (met de rug naar het ziekenhuis) in plaats van links, zoals de reeds bestaande perrons 1 tot en met 4.
De reisweg tussen het Universiteitsplein in Wilrijk en het UZA is als volgt: Lijnen 130 tot en met 141 bedienen nog steeds de halte ‘Universiteitsplein’ (op het Universiteitsplein zelf), maar rijden dan via Doornstraat en Drie Eikenstraat naar het UZA. Ook het Revalidatieziekenhuis Revarte wordt daarbij bediend.
 
Haltes (lijnen 130, 131, 135, 140, 141)
 • Doornstraat
 • Revalidatieziekenhuis RevArte
 • UZA perrons 11 tot en met 14

DEEL DEZE PAGINA

revalidatieziekenhuis revarte wegaanduiding
© 2024 RevArte | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV