Parkeermogelijkheid
Wij hebben een eigen afgesloten parking. De parking van het ziekenhuis is een betaalparking. Bij opname of wanneer je in dagrevalidatie komt, krijgt de revalidant 1 gratis weekticket. Dit weekticket treedt in voege  vanaf de datum van opname. Dit weekticket kan gebruikt worden door jezelf, jouw partner of een frequente bezoeker. Je gebruikt dit ticket om die week gratis binnen en buiten te rijden. Je hoeft hiermee dus niet langs de betaalautomaat te gaan. 

Andere bezoekers betalen als volgt : het eerste half uur is gratis; het eerste uur betaal je 1,5 euro en per bijkomend uur komt er telkens 1 euro bij, tot max. 5 euro (5 euro is het tarief van een dagticket).Er kan ook een weekticket (15,- euro) of een maandticket (25,- euro) aangekocht worden. 

Elke bezoeker wordt verzocht om vóór het verlaten van het ziekenhuis eerst langs de betaalautomaat in de inkomhal te gaan. Na betaling heb je nog 15 minuten om de parking te verlaten. Bij verlies kan je een nieuw ticket bekomen aan de betaalautomaat tegen betaling van 5 euro.


 

DEEL DEZE PAGINA

© 2019 RevArte | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG Promotions bvba / Hosted by Server-Colocate.com