Revalideren in RevArte


Revalidatieziekenhuis RevArte wil een voortrekker zijn in de revalidatie van recent verworven fysieke en/of cognitieve stoornissen op basis van een neurologische oorzaak (bv. hersenletsel, ruggenmergletsel) of locomotorisch-orthopedische oorzaak (bv. knie- of heupprothese, amputatie).RevArte slaat als gespecialiseerd revalidatieziekenhuis een brug tussen het acuut ziekenhuis en de thuissituatie en richt zich daarom op een breed revalidatie-aanbod met mogelijkheden voor zowel een tijdelijke hospitalisatie of revalidatie op ambulante basis.
 
  • RevArte biedt plaats aan 194 revalidanten via een tijdelijke opname. Elke revalidant krijgt een individueel revalidatieprogramma aangeboden dat de medische behandeling, verpleegzorg en revalidatie integreert.
     Revalidatieaanbod
  • Bij de ambulante behandeling verblijft de revalidant thuis en volgt hij of zij overdag in het revalidatieziekenhuis zijn of haar behandelplan op vooraf bepaalde therapie-uren We maken nog een onderscheid in dagrevalidatie, ambulante therapie en geriatrisch dagziekenhuis.
     Ambulante revalidatie
  • Specifiek voor onze patiënten tussen 16 en 30 jaar heeft RevArte een eigen Centrum voor Jonge Revalidanten waar jongvolwassen revalidanten kunnen verblijven in een apart gedeelte van het gebouw dat qua inrichting aangepast is aan hun leefomgeving en noden. Er zijn 20 plaatsen voorzien voor de revalidatie van deze jong volwassenen na een verkeers-, arbeids-, sport- en recreatie-ongeval of na een recent letsel of ingreep. Een gespecialiseerd multidisciplinair team werkt samen om de revalidatiedoelstellingen van de jonge revalidant te realiseren.
     Centrum Jonge Revalidanten 

Heb je een vraag ?

Stuur een email naar Revalidatieziekenhuis RevArte

 

DEEL DEZE PAGINA

© 2024 RevArte | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV