RevArte behaalt NIAZ Accreditatie

ma 04-12-2017

 

Revalidatieziekenhuis RevArte heeft als eerste categoraal ziekenhuis in de Benelux de NIAZ-Qmentum accreditatie zonder voorwaarden behaald.   

Dit internationale kwaliteitslabel toont aan dat Revalidatieziekenhuis RevArte voor zijn patiënten, samenwerkingspartners en overheden een hoog niveau van kwaliteitsvolle en veilige innovatieve revalidatiezorg levert én over een goed georganiseerde organisatie beschikt die gericht is op continue verbetering.   De accreditatie werd uitgereikt door het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) na een uitgebreide audit in de maand oktober.  Bestuurders, directieleden, medewerkers en artsen uit alle niveaus en afdelingen van RevArte werden betrokken bij het accreditatieproces.  Tal van werkafspraken en processen werden door 5 auditoren grondig doorgelicht met accent op de daadwerkelijke opvolging daarvan in de dagelijkse praktijk. 

“Onze cultuur gericht op innovatie en steeds opnieuw willen verbeteren, heeft geleid tot het behalen van onze NIAZ-accreditatie zonder bijkomende werkpunten,” vertelt algemeen directeur Ludo Splingaer. “Onze kwaliteitsvolle en veilige revalidatiezorg is een prestatie van alle  medewerkers en artsen. Door de NIAZ Qmentum methodiek, het Canadees internationaal accreditatie-programma, werd elke medewerker die een rol speelt in onze revalidatiezorg rechtstreeks aangesproken. Deze accreditatie is een verdiende erkenning voor de deskundigheid, gedrevenheid en de juiste zorgvisie van al onze medewerkers.”, aldus Splingaer. De beoordeling van de meer dan 1200 normen resulteerde in een uitmuntend rapport. RevArte behaalde een score van 97%.

"Wij zijn zeer trots op het feit dat ook binnen onze MKL-zorggroep het revalidatieziekenhuis RevArte op onze campus te Edegem dit label heeft gehaald", zegt Luc Van Den Eynde, voorzitter van de  Raad van Bestuur MKL. "Deze accreditatie laat zien dat RevArte de afgelopen jaren hard gewerkt heeft om zijn kwaliteit van zorg- en dienstverlening continu te verbeteren.”
Ludo Splingaer: “Het behalen van het accreditatielabel is voor ons een stimulans om elke dag  opnieuw te werken aan een kwaliteitsvolle en veilige innovatieve revalidatiezorg en om onze zeer hoge patiënttevredenheid telkens weer opnieuw te verdienen.”
 

Wil je meer info ? KLIK HIER

DELEN
© 2022 RevArte | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV