STEUN ONS


Voor onze dagelijkse werking en de personeelskosten zijn we afhankelijk van de financiële middelen die de overheid ter beschikking stelt.  
Om vernieuwende ideeën en initiatieven te kunnen realiseren ten voordele van onze revalidanten moeten we vaak zelf op zoek naar eigen middelen of financiële steun.  

Een gift of donatie

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons steunen met een gift rechtstreeks op het rekeningnummer van Revalidatieziekenhuis RevArte :
IBAN  BE77 2200 9704 9142   BIC GEBABEBB

Een legaat

Ook jij kan helpen om de fundamenten voor een ideale revalidatie voor onze patiënten te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld door via je testament een legaat te doen aan Revalidatieziekenhuis RevArte. Een legaat is een testament waarbij goederen of een bepaalde som geld  wordt nagelaten.
Wil je iets aan RevArte schenken, dan kan je dit doen door bijvoorbeeld een testament op te laten stellen door een notaris.  Er zijn meerdere mogelijkheden, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Zo zijn er bij een duolegaat twee begunstigden: een familielid of een andere persoon aan wie u een erfenis wil schenken én een goed doel, zoals vzw Revalidatieziekenhuis RevArte. Het duolegaat stelt de erfgenaam vrij van successierechten. Deze worden overgenomen door onze vzw, die een veel lager tarief betaalt.

Wens je meer informatie ?

Contacteer het directiesecretariaat
03-210 60 02
Contacteer het directiesecretariaat

DEEL DEZE PAGINA
revalidatieziekenhuis RevArte zorgvisie
© 2024 RevArte | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV