Revalidatie in beweging:

van innovatie naar toegevoegde waarde

Symposium  50 jaar Revalidatie

Berichtgeving

Omwille van de huidige maatschappelijke evolutie inzake de coronabesmettingen, en de daarmee gepaarde veiligheidsrisico’s, worden heel wat maatregelen terug aangescherpt en worden (grotere) evenementen opnieuw geannuleerd. Zo ook in de zorgsector, zo ook in onze organisatie.

Op 18 november 2021 planden we een symposium naar aanleiding van 10 jaar RevArte en 50 jaar revalidatie in MKL. Een symposium waarin we de focus wilden leggen op enkele revalidatie technische aspecten, maar anderzijds ook op de waarde die revalidatie heeft voor de maatschappij. Een symposium waar veel interesse voor was en waar we met velen enthousiast naar uitkeken.

Omdat de maatschappij en onze sector onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn moeten we in deze tijden onze verantwoordelijkheid en voorzorgen nemen. We namen dan ook de beslissing om het symposium uit te stellen naar een latere, nog niet bepaalde, datum.
Van zodra de nieuwe datum gekend is, zullen wij jullie hierover informeren.


Wij danken jullie alvast voor jullie begrip.Het revalidatieziekenhuis RevArte wil een voortrekker zijn in de revalidatiezorg aan personen met recent verworven beperkingen met als doel het verhogen van hun leefwaarde. Het woord 'leefwaarde' is een samenstelling tussen enerzijds 'levenskwaliteit' en anderzijds 'zorgwaarde'.  Waarde verwijst hier naar de kwaliteit van handelen en de kwaliteit die de revalidant ervaart.  Het zijn de professionele handelingen gericht op het invullen van de zorg en de behoeften van de zorggebruiker en die dus waarde creëren voor de afnemers van de zorg.
Dit symposium wil de focus leggen enerzijds op enkele revalidatietechnische aspecten, maar anderzijds ook naar de waarde die revalidatie heeft voor de maatschappij.


PROGRAMMA


PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum :    Nieuwe datum nog te bepalen

Locatie :   Revalidatieziekenhuis RevArte, Drie Eikenstraat 659  2650 Edegem

Deelname :   Gratis.  Je dient je wel hieronder te registeren*

*Ondanks de gratis deelname gelden wel onze algemene annulatievoorwaarden. Bij een late annulatie of no-show wordt dus de opleidingskost (75 euro) aangerekend. Indien u toch nog verhinderd zou zijn, gelieve tenminste 1 dag op voorhand schriftelijk te annuleren via symposium@revarte.be
 

REGISTRATIE SYMPOSIUM (registratie tijdelijk niet mogelijk)

© 2022 RevArte | Alle rechten voorbehouden. Designed by MDG CREATIVITY | © MDG PROMOTIONS BV